Titelsponsor Lindahl’s
Voor deze 71e editie introduceert de stadsloop een nieuwe titelsponsor. Lindahl’s en Singelloop Utrecht bundelen hun krachten om een hardloopevenement van topkwaliteit neer te zetten.

“Lindahl's is het merk voor proteïnerijke producten en we zijn verheugd om onze producten te binden aan deze organisatie. Het is een geweldige kans om alle deelnemers nieuwe opties te bieden voor hun voedingsbehoeften. We zijn onder de indruk van de hoge kwaliteit van de Singelloop Utrecht en zijn trots om ons merk Lindahl’s hieraan te verbinden”, aldus Sylvie Quertainmont, Communication & Marketing Director Lactalis Benelux

Ren tegen kanker

Net als vorig jaar steunt de Lindahl’s Singelloop Utrecht, KWF Kankerbestrijding; en hoopt zo samen weer meer dan €180.000 euro op te halen voor de strijd tegen kanker.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. Ook jij kunt het verschil maken! Als je je via Ren tegen kanker inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt.

Je kunt je hier via Ren tegen kanker inschrijven voor Lindahl’s Singelloop Utrecht via:

https://acties.kwf.nl/event/singelloop-2023?utm_source=afm-229