Om 11 uur klonk op de Jan van Foreestraat het startschot van de Nedal UBN 5 kilometer Singelloop. Na een mooie route langs de Utrechtse singel was het Arnar Mr. Petursson die als snelste over de finish kwam bij de mannen. Mr. Petursson finishte met een tijd van 15.09. De snelste vrouw bij de Nedal UBN 5 KM was Maxime Kromwijk. Zij finishte met een mooie tijd van 18.46.

Klokslag 12 uur ging de Lindahl’s 10 KM Singelloop van start. De langste afstand van de dag is enorm populair onder zowel deelnemers als toeschouwers. Dit jaar keerde het Wilhelminapark terug op het parcours. Net als vorig jaar was het Edwin Sjerps die onder luid gejuich als eerste finishte op de sfeervolle Catharijnesingel. Sjerps finishte met een tijd van 30.24. De snelste vrouw op de Lindahl’s 10 KM Singelloop Utrecht is Femke Rosbergen. Zij finishte met een tijd van 36.22.

Net als vorig jaar is KWF Kankerbestrijding het goede doel van de Lindahl’s Singelloop Utrecht. De cheque voor het goede doel bedraagt dit jaar maar liefst €199.182,- euro.

Alle uitslagen zijn bekend en zijn hier te vinden.


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer