Het Wilhelminapark wordt traditiegetrouw omgedoopt tot het bruisende hart en er staan weer verschillende bands om de deelnemers aan te moedigen. De start van de Nedal UBN 5 kilometer Singelloop Utrecht en de 10 kilometer Singelloop Utrecht is op de befaamde Maliebaan om daarna te finishen in het Wilhelminapark. Ieder jaar worden er veel persoonlijke records gelopen op de snelle parcoursen van de 5 en 10 km, waarbij het topatletenveld op de 10 km de strijd zoals gewoonlijk zal aanvoeren.

Ren tegen kanker
Het goede doel van deze editie is KWF. Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 72 jaar het verschil. Deelnemers kunnen óók het verschil maken door zich via KWF in te schrijven. Je krijgt dan een eigen actiepagina waarmee sponsorgeld opgehaald kan worden. Bij 500 euro of meer aan sponsorgeld ontvangen deelnemers een gratis startbewijs en het Ren tegen kanker-shirt.

Je kunt je hier inschrijven voor de 70e editie.


De inschrijving voor de Singelloop is geopend

De inschrijving voor de Singelloop Utrecht is geopend. De 70e editie vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2022. We zien jullie graag aan de start in Utrecht.

Lees meer