Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run!

3-4-2018

Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run! “Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud. Bij Partou Kinderopvang zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier dat samen bewegen met zich meebrengt. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we onze kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. “Bewegen zorgt voor creativiteit en nieuwe verbindingen in je hersenen,” vertelt Daan Groot Zwaaftink, vestigingsmanager bij Partou kinderopvang, “Maar bovenal zorgt het voor een grote glimlach op de gezichten van alle kinderen – en dat is nou precies waarom we onze naam Partou graag verbinden aan de Kids Run! Zo kunnen we nog meer doen om het plezier in bewegen bij kinderen en ouders te stimuleren!“

Lees meer

Uitslagen vorige edities

23-2-2018

De uitslagen van vorige edities zijn nu op een speciale pagina te bekijken. Alle uitslagen vanaf 2008 staan online. Klik op het jaartal en zoek op naam of startnummer.

Lees meer

De inschrijving is open!

15-11-2017

De inschrijving voor 68ste editie is open! De volgende editie van de Singelloop Utrecht is op zondag 7 oktober 2018. Zet de datum alvast in jouw (loop)agenda en meld je aan voor het event op Facebook. 

Lees meer

Nieuwe website online

15-11-2017

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer