Jullie staan er goed op!

9-10-2018

Op verschillende locaties langs het parcours en bij de finish van de Singelloop Utrecht stonden de fotografen van Marathon-photos opgesteld. Zij zorgden ervoor dat iedereen op de 'gevoelige plaat' is vastgelegd. De foto's en video's zijn te bekijken en te bestellen op de site van Marathon-photos. Ook kun je op deze site jouw finishcertificaat gratis downloaden. 

Lees meer

Uitslagen staan online

7-10-2018

De uitslagen van de 68e editie van de Singelloop Utrecht staan online. Zoek je zelf op, wees trots en deel jouw uitslag op social. Later deze week kun je op jouw uitslagenpagina ook jouw persoonlijke foto's en video's terugkijken en bestellen.

Lees meer

Khalid Choukoud en Maureen Koster aan de start bij de 68ste editie van Singelloop Utrecht

25-9-2018

Op zondag 7 oktober staat er een mooie mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. De organisatie heeft voor de 68ste editie wederom een mooi deelnemersveld samengesteld met een mix van jonge Afrikanen en de nationale top met onder andere Khalid Choukoud en Maureen Koster. 

De Nederlandse topatleten komen graag naar Utrecht voor een snelle tijd. Zo staan Khalid Choukoud, Roy Hoornweg, Max Polak en bij de vrouwen Maureen Koster aan de start. Met een persoonlijk record van 28:44 zal Choukoud zich meten met de jonge afrikanen in het topveld. Maureen kosten behaalde dit jaar een 8e plaats op het EK in Berlijn op de 5.000 meter. Met een persoonlijk record van 32:15 op de 10.000 meter gaat ze op zoek naar een mooie tijd in Utrecht.  

 

Lees meer

TRIAS staat klaar voor de deelnemers van de Singelloop Utrecht

5-7-2018

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie  de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Het multidisciplinaire team van TRIAS staat daarom klaar voor de deelnemers van de Singelloop, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen tijdens de Singelloop. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

 

Lees meer

Ondersteun je hardlooptraining met Hot Yoga bij Yoga Moves!

4-7-2018
Speciaal voor deelnemers

Laat de warmte je helpen in een uitgebalanceerde en uitdagende beoefening voor alle niveaus. Verbeter je balans, kracht en flexibiliteit. Hardlopen en Hot Yoga klinken misschien als twee hele verschillende activiteiten, maar er is geen mooiere combinatie te bedenken. Als beste vrienden kunnen ze elkaar aanvullen.

Voorkom blessures tijdens de trainingsperiode en kom fit aan de start. Hot Yoga ondersteunt je lichaam en geest, in jouw voorbereiding. De beweging in een warme ruimte maakt je lichaam krachtiger, flexibeler en meer in balans. De aanwezigheid van de infrarood lampen helpt je om alle beweging bewust en mindful uit te voeren. Yoga Moves Hot lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Singelloop hot yoga special: juli en augustus onbeperkt hot yoga voor €129!

Doe mee en ervaar het zelf! 

Lees meer

Speciaal shirt ontworpen

3-4-2018

Voor de 68ste editie van de Singelloop Utrecht is een speciaal shirt ontworpen door designer Stefan van den Heuvel van From the Hill. Hierop zie je onze singels en natuurlijk de Domtoren. Dit shirt kun je aanschaffen voor €20,00 bij jouw inschrijving of later bestellen door in te loggen in het MyLaps systeem.

Lees meer

Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run!

3-4-2018

Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run! “Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud. Bij Partou Kinderopvang zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier dat samen bewegen met zich meebrengt. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we onze kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. “Bewegen zorgt voor creativiteit en nieuwe verbindingen in je hersenen,” vertelt Daan Groot Zwaaftink, vestigingsmanager bij Partou kinderopvang, “Maar bovenal zorgt het voor een grote glimlach op de gezichten van alle kinderen – en dat is nou precies waarom we onze naam Partou graag verbinden aan de Kids Run! Zo kunnen we nog meer doen om het plezier in bewegen bij kinderen en ouders te stimuleren!“

Lees meer

Uitslagen vorige edities

23-2-2018

De uitslagen van vorige edities zijn nu op een speciale pagina te bekijken. Alle uitslagen vanaf 2008 staan online. Klik op het jaartal en zoek op naam of startnummer.

Lees meer


De inschrijving voor de Singelloop is geopend

De inschrijving voor de Singelloop Utrecht is geopend. De 70e editie vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2022. We zien jullie graag aan de start in Utrecht.

Lees meer