Het Singelloop Utrecht hardloopshirt

9-7-2019

Het hardloopshirt van de Singelloop Utrecht is er één om in te lijsten. De kleine en subtiele details zijn het dragen waard. Ook na de Singelloop Utrecht!

Lees meer

Wedstrijdcategorie toegevoegd aan de 5KM

5-7-2019

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld langs de authentieke Utrechtse singels. Er is gebleken dat ook de 5 km parcours een snel parcours kan zijn. De organisatie heeft dan ook besloten om er een wedstrijdcategorie aan toe te voegen. 

Lees meer

TRIAS wenst je een mooie, blessurevrije Singelloop toe!

2-7-2019

Wil je het maximale uit jezelf halen tijdens de Singelloop? Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie staat klaar voor jou als deelnemer van de Singelloop, om je daarbij te helpen. Je kunt voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Voorkomen van blessures kan o.a. door het doen van een RunnerScan. Dit is een sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een loopanalyse. Er wordt gekeken of de basisvoorwaarden aanwezig zijn om op een verantwoorde manier hard te lopen, loopspecifieke blessures te voorkomen en of je lichaam in staat is om gestelde doelen te halen.

 

Kijk voor de mogelijkheden op www.triasfysiotherapie.nl en www.triasfysiotherapie.nl/RunnerScan

Lees meer

Inschrijving van de gezelligste Singelloop van Nederland geopend

12-4-2019

Inschrijven voor de 69e editie van de Singelloop Utrecht is vanaf vandaag mogelijk. Op zondag 6 oktober gaan traditioneel de 5 en 10 km weer van start op de befaamde Maliebaan. Het Wilhelminapark wordt weer omgebouwd tot een gezellige finishlocatie.  

Lees meer

Jullie staan er goed op!

9-10-2018

Op verschillende locaties langs het parcours en bij de finish van de Singelloop Utrecht stonden de fotografen van Marathon-photos opgesteld. Zij zorgden ervoor dat iedereen op de 'gevoelige plaat' is vastgelegd. De foto's en video's zijn te bekijken en te bestellen op de site van Marathon-photos. Ook kun je op deze site jouw finishcertificaat gratis downloaden. 

Lees meer

Uitslagen staan online

7-10-2018

De uitslagen van de 68e editie van de Singelloop Utrecht staan online. Zoek je zelf op, wees trots en deel jouw uitslag op social. Later deze week kun je op jouw uitslagenpagina ook jouw persoonlijke foto's en video's terugkijken en bestellen.

Lees meer

Khalid Choukoud en Maureen Koster aan de start bij de 68ste editie van Singelloop Utrecht

25-9-2018

Op zondag 7 oktober staat er een mooie mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. De organisatie heeft voor de 68ste editie wederom een mooi deelnemersveld samengesteld met een mix van jonge Afrikanen en de nationale top met onder andere Khalid Choukoud en Maureen Koster. 

De Nederlandse topatleten komen graag naar Utrecht voor een snelle tijd. Zo staan Khalid Choukoud, Roy Hoornweg, Max Polak en bij de vrouwen Maureen Koster aan de start. Met een persoonlijk record van 28:44 zal Choukoud zich meten met de jonge afrikanen in het topveld. Maureen kosten behaalde dit jaar een 8e plaats op het EK in Berlijn op de 5.000 meter. Met een persoonlijk record van 32:15 op de 10.000 meter gaat ze op zoek naar een mooie tijd in Utrecht.  

 

Lees meer

TRIAS staat klaar voor de deelnemers van de Singelloop Utrecht

5-7-2018

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie  de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Het multidisciplinaire team van TRIAS staat daarom klaar voor de deelnemers van de Singelloop, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen tijdens de Singelloop. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

 

Lees meer