Loop de Singelloop Utrecht op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer

70ste editie oudste stratenloop verplaatst naar 2021

23-7-2020
1ste virtuele Singelloop Utrecht

De 70ste Singelloop Utrecht is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar 3 oktober 2021, maar iedereen kan dit jaar dankzij een innovatieve belevenis-app ‘levensecht’ op virtuele wijze toch meedoen aan de oudste stratenloop van Nederland. 

Lees meer

Singelloop Utrecht: COVID-19 Update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 70e editie van de Singelloop Utrecht die gepland staat op zondag 4 oktober 2020. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer

Fotofinish en parcoursrecord op regenachtige Singelloop Utrecht

6-10-2019

Bijna 10.000 lopers trotseerden de regenachtige weeromstandigheden tijdens de 69e editie van de Singelloop Utrecht. Na een fotofinish wist Abraham Cheroben in 28.17 te winnen, bij de vrouwen won Eva Cherono in een parcoursrecord van 30.51.

Om 11.00 uur gingen de eerste ‘topatleten’ van start. Maar liefst 600 sportieve kinderen gingen om 11.30 uur op de uitverkochte 1 km afstand op weg naar hun welverdiende medaille. Vanaf 8 jaar kon meegedaan worden aan de 2,5 km van de Partou Kids Run. Ongelooflijk hard is er gelopen, de eerste jongens en meiden legden de 2,5 km af binnen 10 minuten.

Lees meer

Verkeershinder Galecopperbrug (A12 - Utrecht)

5-10-2019

Let op: Rijkswaterstaat verwacht een zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Ring Utrecht, rond knooppunt Oudenrijn in de richting van Arnhem. 

Lees meer

Weersverwachting zondag 6 oktober

4-10-2019

Wij krijgen elke dag een update over de weersverwachting voor aankomende zondag.

Update 4 oktober 2019:

Het Singelloop Utrecht weekend is begonnen! 🌧

Zorg dat je jouw kledingkeuze afstemt op het weer. Zondag is het in Utrecht bewolkt en gaat het waarschijnlijk ook voor enige tijd regenen. In de middag wordt het 11 graden met een matige oostenwind. 

Bron: Ed Aldus


Voor tips en advies hou de goed voorbereid pagina in de gaten voor updates.Lees meer

Titelverdedigers aan de start van 69e Singelloop Utrecht

27-9-2019

Op zondag 6 oktober staat er traditiegetrouw een mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. Davis Kiplangat en Eva Cherono, respectievelijk de snelste man en vrouw van de Singelloop Utrecht 2018, keren terug. Nederlandse inbreng is er bij de heren van Richard Douma en Noah Schutte. Bij de dames staan Kim Dillen, Yasmin Hillebrink en Marijke Visser op de deelnemerslijst.

 

Lees meer

Partou Kinderopvang ook dit jaar trotse sponsor van de #gezelligste kids run

4-9-2019

Partou Kinderopvang is ook dit jaar weer de trotse sponsor van de Kids Run! Bij Partou zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier wat samen bewegen met zich meebrengt. Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud en zorgt voor een goede conditie. Door bewegen komt het leren ten goede; kinderen kunnen zich beter focussen, sneller switchen tussen leertaken en het lukt ze beter om verbanden te leggen. 

Bij Partou Kinderopvang staan naar buiten gaan en bewegen als speerpunten op de activiteitenprogramma’s. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we de kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. Ren je ook met ons mee op 6 oktober?

Lees meer