Partou Kinderopvang ook dit jaar trotse sponsor van de #gezelligste kids run

4-9-2019

Partou Kinderopvang is ook dit jaar weer de trotse sponsor van de Kids Run! Bij Partou zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier wat samen bewegen met zich meebrengt. Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud en zorgt voor een goede conditie. Door bewegen komt het leren ten goede; kinderen kunnen zich beter focussen, sneller switchen tussen leertaken en het lukt ze beter om verbanden te leggen. 

Bij Partou Kinderopvang staan naar buiten gaan en bewegen als speerpunten op de activiteitenprogramma’s. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we de kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. Ren je ook met ons mee op 6 oktober?

Lees meer

Het Singelloop Utrecht hardloopshirt

9-7-2019

Het hardloopshirt van de Singelloop Utrecht is er één om in te lijsten. De kleine en subtiele details zijn het dragen waard. Ook na de Singelloop Utrecht!

Lees meer

Wedstrijdcategorie toegevoegd aan de 5KM

5-7-2019

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld langs de authentieke Utrechtse singels. Er is gebleken dat ook de 5 km parcours een snel parcours kan zijn. De organisatie heeft dan ook besloten om er een wedstrijdcategorie aan toe te voegen. 

Lees meer

TRIAS wenst je een mooie, blessurevrije Singelloop toe!

2-7-2019

Wil je het maximale uit jezelf halen tijdens de Singelloop? Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie staat klaar voor jou als deelnemer van de Singelloop, om je daarbij te helpen. Je kunt voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Voorkomen van blessures kan o.a. door het doen van een RunnerScan. Dit is een sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een loopanalyse. Er wordt gekeken of de basisvoorwaarden aanwezig zijn om op een verantwoorde manier hard te lopen, loopspecifieke blessures te voorkomen en of je lichaam in staat is om gestelde doelen te halen.

 

Kijk voor de mogelijkheden op www.triasfysiotherapie.nl en www.triasfysiotherapie.nl/RunnerScan

Lees meer

Inschrijving van de gezelligste Singelloop van Nederland geopend

12-4-2019

Inschrijven voor de 69e editie van de Singelloop Utrecht is vanaf vandaag mogelijk. Op zondag 6 oktober gaan traditioneel de 5 en 10 km weer van start op de befaamde Maliebaan. Het Wilhelminapark wordt weer omgebouwd tot een gezellige finishlocatie.  

Lees meer

Jullie staan er goed op!

9-10-2018

Op verschillende locaties langs het parcours en bij de finish van de Singelloop Utrecht stonden de fotografen van Marathon-photos opgesteld. Zij zorgden ervoor dat iedereen op de 'gevoelige plaat' is vastgelegd. De foto's en video's zijn te bekijken en te bestellen op de site van Marathon-photos. Ook kun je op deze site jouw finishcertificaat gratis downloaden. 

Lees meer

Uitslagen staan online

7-10-2018

De uitslagen van de 68e editie van de Singelloop Utrecht staan online. Zoek je zelf op, wees trots en deel jouw uitslag op social. Later deze week kun je op jouw uitslagenpagina ook jouw persoonlijke foto's en video's terugkijken en bestellen.

Lees meer

Khalid Choukoud en Maureen Koster aan de start bij de 68ste editie van Singelloop Utrecht

25-9-2018

Op zondag 7 oktober staat er een mooie mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. De organisatie heeft voor de 68ste editie wederom een mooi deelnemersveld samengesteld met een mix van jonge Afrikanen en de nationale top met onder andere Khalid Choukoud en Maureen Koster. 

De Nederlandse topatleten komen graag naar Utrecht voor een snelle tijd. Zo staan Khalid Choukoud, Roy Hoornweg, Max Polak en bij de vrouwen Maureen Koster aan de start. Met een persoonlijk record van 28:44 zal Choukoud zich meten met de jonge afrikanen in het topveld. Maureen kosten behaalde dit jaar een 8e plaats op het EK in Berlijn op de 5.000 meter. Met een persoonlijk record van 32:15 op de 10.000 meter gaat ze op zoek naar een mooie tijd in Utrecht.  

 

Lees meer


Inschrijving voor de 70ste editie van de Singelloop Utrecht is geopend

De inschrijving voor de Singelloop Utrecht is geopend. De jubileumeditie vindt plaatst op zondag 3 oktober 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer