Verkeershinder Galecopperbrug (A12 - Utrecht)

5-10-2019

Let op: Rijkswaterstaat verwacht een zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Ring Utrecht, rond knooppunt Oudenrijn in de richting van Arnhem. 

Lees meer

Weersverwachting zondag 6 oktober

4-10-2019

Wij krijgen elke dag een update over de weersverwachting voor aankomende zondag.

Update 4 oktober 2019:

Het Singelloop Utrecht weekend is begonnen! 🌧

Zorg dat je jouw kledingkeuze afstemt op het weer. Zondag is het in Utrecht bewolkt en gaat het waarschijnlijk ook voor enige tijd regenen. In de middag wordt het 11 graden met een matige oostenwind. 

Bron: Ed Aldus


Voor tips en advies hou de goed voorbereid pagina in de gaten voor updates.Lees meer

Titelverdedigers aan de start van 69e Singelloop Utrecht

27-9-2019

Op zondag 6 oktober staat er traditiegetrouw een mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. Davis Kiplangat en Eva Cherono, respectievelijk de snelste man en vrouw van de Singelloop Utrecht 2018, keren terug. Nederlandse inbreng is er bij de heren van Richard Douma en Noah Schutte. Bij de dames staan Kim Dillen, Yasmin Hillebrink en Marijke Visser op de deelnemerslijst.

 

Lees meer

Partou Kinderopvang ook dit jaar trotse sponsor van de #gezelligste kids run

4-9-2019

Partou Kinderopvang is ook dit jaar weer de trotse sponsor van de Kids Run! Bij Partou zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier wat samen bewegen met zich meebrengt. Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud en zorgt voor een goede conditie. Door bewegen komt het leren ten goede; kinderen kunnen zich beter focussen, sneller switchen tussen leertaken en het lukt ze beter om verbanden te leggen. 

Bij Partou Kinderopvang staan naar buiten gaan en bewegen als speerpunten op de activiteitenprogramma’s. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we de kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. Ren je ook met ons mee op 6 oktober?

Lees meer

Het Singelloop Utrecht hardloopshirt

9-7-2019

Het hardloopshirt van de Singelloop Utrecht is er één om in te lijsten. De kleine en subtiele details zijn het dragen waard. Ook na de Singelloop Utrecht!

Lees meer

Wedstrijdcategorie toegevoegd aan de 5KM

5-7-2019

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld langs de authentieke Utrechtse singels. Er is gebleken dat ook de 5 km parcours een snel parcours kan zijn. De organisatie heeft dan ook besloten om er een wedstrijdcategorie aan toe te voegen. 

Lees meer

TRIAS wenst je een mooie, blessurevrije Singelloop toe!

2-7-2019

Wil je het maximale uit jezelf halen tijdens de Singelloop? Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie staat klaar voor jou als deelnemer van de Singelloop, om je daarbij te helpen. Je kunt voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Voorkomen van blessures kan o.a. door het doen van een RunnerScan. Dit is een sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een loopanalyse. Er wordt gekeken of de basisvoorwaarden aanwezig zijn om op een verantwoorde manier hard te lopen, loopspecifieke blessures te voorkomen en of je lichaam in staat is om gestelde doelen te halen.

 

Kijk voor de mogelijkheden op www.triasfysiotherapie.nl en www.triasfysiotherapie.nl/RunnerScan

Lees meer

Inschrijving van de gezelligste Singelloop van Nederland geopend

12-4-2019

Inschrijven voor de 69e editie van de Singelloop Utrecht is vanaf vandaag mogelijk. Op zondag 6 oktober gaan traditioneel de 5 en 10 km weer van start op de befaamde Maliebaan. Het Wilhelminapark wordt weer omgebouwd tot een gezellige finishlocatie.  

Lees meer


De inschrijving voor de Singelloop is geopend

De inschrijving voor de Singelloop Utrecht is geopend. De 70e editie vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2022. We zien jullie graag aan de start in Utrecht.

Lees meer