Start Singelloop Utrecht dit jaar op Catharijnesingel

14-9-2022
Zondag 2 oktober 2022

Op 2 oktober starten de 10.000 deelnemers aan de Singelloop Utrecht op de Catharijnesingel. Deze keuze is in goed overleg gemaakt met de gemeente Utrecht. Ook het Moreelsepark wordt een belangrijk onderdeel van het evenement voor onder andere het ophalen van de startnummers en de tassenafgifte.

 

Lees meer
Start Singelloop Utrecht dit jaar op Catharijnesingel

Oudste loper Singelloop: 'Stond als kind al langs de kant'

1-9-2022

Martin Oliemuller is met zijn 80 jaar de oudste deelnemer aan de Singelloop Utrecht. Hij deed al vaak mee aan de oudste stratenloop van Nederland en als het aan hem ligt is de Singelloop van zondag 2 oktober niet de laatste die hij loopt. "Waarom zou ik stoppen? Hardlopen is heerlijk." Lees hier het verhaal van Martin.

Lees meer
Oudste loper Singelloop: 'Stond als kind al langs de kant'

Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

22-12-2021

De Singelloop Utrecht vindt – na twee jaar afwezigheid wegens Covid-19 – plaats op zondag 2 oktober 2022. Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 3 oktober 2021 blijven geldig voor de 70e editie.

Lees meer

Jubileumeditie Singelloop Utrecht verplaatst naar 2022

6-9-2021

De op 3 oktober geplande zeventigste editie van de oudste stratenloop van Nederland, de Singelloop Utrecht, is verschoven naar zondag 2 oktober 2022. Dit betekent dat het evenement voor het tweede jaar op rij wordt verplaatst. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer

COVID-19 update

18-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nu nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle jubileumeditie te organiseren op zondag 3 oktober 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer

Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

26-5-2021

Op zondag 3 oktober gaan traditioneel de Kids Runs, Nedal UBN 5 kilometer Singelloop Utrecht en de 10 kilometer Singelloop Utrecht van start op de befaamde Maliebaan. Met het hoopgevende vooruitzicht dat de coronamaatregelen naar verwachting stap voor stap zullen worden versoepeld en veel Nederlandse in de zomer gevaccineerd zijn, is vandaag de inschrijving voor de 70ste editie geopend.

Lees meer

Loop de Singelloop Utrecht op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer

70ste editie oudste stratenloop verplaatst naar 2021

23-7-2020
1ste virtuele Singelloop Utrecht

De 70ste Singelloop Utrecht is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar 3 oktober 2021, maar iedereen kan dit jaar dankzij een innovatieve belevenis-app ‘levensecht’ op virtuele wijze toch meedoen aan de oudste stratenloop van Nederland. 

Lees meer


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer