Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

22-12-2021

De Singelloop Utrecht vindt – na twee jaar afwezigheid wegens Covid-19 – plaats op zondag 2 oktober 2022. Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 3 oktober 2021 blijven geldig voor de 70e editie.

Lees meer

Jubileumeditie Singelloop Utrecht verplaatst naar 2022

6-9-2021

De op 3 oktober geplande zeventigste editie van de oudste stratenloop van Nederland, de Singelloop Utrecht, is verschoven naar zondag 2 oktober 2022. Dit betekent dat het evenement voor het tweede jaar op rij wordt verplaatst. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer

COVID-19 update

18-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nu nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle jubileumeditie te organiseren op zondag 3 oktober 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer

Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

26-5-2021

Op zondag 3 oktober gaan traditioneel de Kids Runs, Nedal UBN 5 kilometer Singelloop Utrecht en de 10 kilometer Singelloop Utrecht van start op de befaamde Maliebaan. Met het hoopgevende vooruitzicht dat de coronamaatregelen naar verwachting stap voor stap zullen worden versoepeld en veel Nederlandse in de zomer gevaccineerd zijn, is vandaag de inschrijving voor de 70ste editie geopend.

Lees meer

Loop de Singelloop Utrecht op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer

70ste editie oudste stratenloop verplaatst naar 2021

23-7-2020
1ste virtuele Singelloop Utrecht

De 70ste Singelloop Utrecht is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar 3 oktober 2021, maar iedereen kan dit jaar dankzij een innovatieve belevenis-app ‘levensecht’ op virtuele wijze toch meedoen aan de oudste stratenloop van Nederland. 

Lees meer

Singelloop Utrecht: COVID-19 Update

13-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 70e editie van de Singelloop Utrecht die gepland staat op zondag 4 oktober 2020. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina.

Lees meer

Fotofinish en parcoursrecord op regenachtige Singelloop Utrecht

6-10-2019

Bijna 10.000 lopers trotseerden de regenachtige weeromstandigheden tijdens de 69e editie van de Singelloop Utrecht. Na een fotofinish wist Abraham Cheroben in 28.17 te winnen, bij de vrouwen won Eva Cherono in een parcoursrecord van 30.51.

Om 11.00 uur gingen de eerste ‘topatleten’ van start. Maar liefst 600 sportieve kinderen gingen om 11.30 uur op de uitverkochte 1 km afstand op weg naar hun welverdiende medaille. Vanaf 8 jaar kon meegedaan worden aan de 2,5 km van de Partou Kids Run. Ongelooflijk hard is er gelopen, de eerste jongens en meiden legden de 2,5 km af binnen 10 minuten.

Lees meer


De inschrijving voor de Singelloop is geopend

De inschrijving voor de Singelloop Utrecht is geopend. De 70e editie vindt plaats op zondag 2 oktober 2022. We zien jullie graag aan de start in Utrecht.

Lees meer