Nieuws

Jullie staan er goed op!

Op verschillende locaties langs het parcours en bij de finish van de Singelloop Utrecht stonden de fotografen van Marathon-photos opgesteld. Zij zorgden ervoor dat iedereen op de 'gevoelige plaat' is vastgelegd. De foto's en video's zijn te bekijken en te bestellen op de site van Marathon-photos. Ook kun je op deze site jouw finishcertificaat gratis downloaden. 

Bekijk hier jouw foto's en video's

Uitslagen staan online

De uitslagen van de 68e editie van de Singelloop Utrecht staan online. Zoek je zelf op, wees trots en deel jouw uitslag op social. Later deze week kun je op jouw uitslagenpagina ook jouw persoonlijke foto's en video's terugkijken en bestellen.

Bekijk hier jouw uitslage

Weersverwachting voor as zondag 7 oktober

Elke dag lees je hier een update van de laatste weersverwachting.

Het is vandaag half bewolkt en droog in Utrecht, de zon zal zich geregeld laten zien. De temperatuur loopt op van 12 graden om 9.00 uur naar 15 graden om 14.00 uur. De relatieve luchtvochtigheid daalt van 75 % om 9.00 uur naar 60% om 14.00 uur. Er waait een matige noordoostenwind, windkracht 3. 

Per 7-10-2018, 09.00 uur

 

 


Khalid Choukoud en Maureen Koster aan de start bij de 68ste editie van Singelloop Utrecht

Op zondag 7 oktober staat er een mooie mix van internationale en nationale topatleten aan de start bij de Singelloop Utrecht. De organisatie heeft voor de 68ste editie wederom een mooi deelnemersveld samengesteld met een mix van jonge Afrikanen en de nationale top met onder andere Khalid Choukoud en Maureen Koster. 

De Nederlandse topatleten komen graag naar Utrecht voor een snelle tijd. Zo staan Khalid Choukoud, Roy Hoornweg, Max Polak en bij de vrouwen Maureen Koster aan de start. Met een persoonlijk record van 28:44 zal Choukoud zich meten met de jonge afrikanen in het topveld. Maureen kosten behaalde dit jaar een 8e plaats op het EK in Berlijn op de 5.000 meter. Met een persoonlijk record van 32:15 op de 10.000 meter gaat ze op zoek naar een mooie tijd in Utrecht.   

Het internationale topveld is samengesteld uit een groep jonge Afrikaanse atleten. Joel Ayeko (UGA), Kevin Kibet (UGA), Davis Kiplangat (KEN) allen uit 1998 en Kokob Gebru (ERI) uit 1999 zullen tijdens de Singelloop Utrecht op zoek gaan naar een persoonlijk record op de 10 km. Kevin Kibet is het jongere broertje van Phillip Kipyeko die al eens eerder op het podium stond tijdens de Singelloop Utrecht en wil niet achterblijven bij zijn broer. De meest ervaren atleet is Albert Rop (BRN), hij maakte dit jaar de overstap naar de weg met als resultaat een 13e plaats op de halve Marathon op het WK in Valencia. Op de 5 km heeft hij een persoonlijk record staan van 12:51.  

Roemrijke historie

De Singelloop Utrecht kent een prachtige historie met internationale toptijden. Het parcours langs de Utrechtse singels staat maar liefst tweemaal genoteerd in de lijst met snelste 10 km tijden ter wereld. Atleten van over de hele wereld komen graag naar Utrecht om te genieten van de entourage en een snelle tijd te lopen. De start is op de befaamde Maliebaan en de finish in het monumentale Wilhelminapark. 11.000 enthousiaste lopers doen mee aan de Singelloop 10 km, 5 km en de Partou Kids Runs 2.5 km en 1 km. 


Ondersteun je hardlooptraining met Hot Yoga bij Yoga Moves!

Speciaal voor deelnemers

Laat de warmte je helpen in een uitgebalanceerde en uitdagende beoefening voor alle niveaus. Verbeter je balans, kracht en flexibiliteit. Hardlopen en Hot Yoga klinken misschien als twee hele verschillende activiteiten, maar er is geen mooiere combinatie te bedenken. Als beste vrienden kunnen ze elkaar aanvullen.

Voorkom blessures tijdens de trainingsperiode en kom fit aan de start. Hot Yoga ondersteunt je lichaam en geest, in jouw voorbereiding. De beweging in een warme ruimte maakt je lichaam krachtiger, flexibeler en meer in balans. De aanwezigheid van de infrarood lampen helpt je om alle beweging bewust en mindful uit te voeren. Yoga Moves Hot lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Singelloop hot yoga special: juli en augustus onbeperkt hot yoga voor €129!

Doe mee en ervaar het zelf! 

Meer informatie
Ondersteun je hardlooptraining met Hot Yoga bij Yoga Moves!

TRIAS staat klaar voor de deelnemers van de Singelloop Utrecht

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie  de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Het multidisciplinaire team van TRIAS staat daarom klaar voor de deelnemers van de Singelloop, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen tijdens de Singelloop. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

Voorkomen van blessures kan o.a. door het doen van een RunnerScan. Dit is een sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een loopanalyse. Er wordt gekeken of de basisvoorwaarden aanwezig zijn om op een verantwoorde manier hard te lopen, loopspecifieke blessures te voorkomen en of je lichaam in staat is om gestelde doelen te halen.

Kijk voor de mogelijkheden op www.triasfysiotherapie.nl en www.triasfysiotherapie.nl/RunnerScan

Meer informatie
TRIAS staat klaar voor de deelnemers van de Singelloop Utrecht

De inschrijving is open!

De inschrijving voor 68ste editie is open! De volgende editie van de Singelloop Utrecht is op zondag 7 oktober 2018. Zet de datum alvast in jouw (loop)agenda en meld je aan voor het event op Facebook. 

Inschrijven
De inschrijving is open

Speciaal shirt ontworpen

Voor de 68ste editie van de Singelloop Utrecht is een speciaal shirt ontworpen door designer Stefan van den Heuvel van From the Hill. Hierop zie je onze singels en natuurlijk de Domtoren. Dit shirt kun je aanschaffen voor €20,00 bij jouw inschrijving of later bestellen door in te loggen in het MyLaps systeem.

Aanmelden
Speciaal shirt ontworpen

Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run!

Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run! “Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud. Bij Partou Kinderopvang zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier dat samen bewegen met zich meebrengt. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we onze kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten. “Bewegen zorgt voor creativiteit en nieuwe verbindingen in je hersenen,” vertelt Daan Groot Zwaaftink, vestigingsmanager bij Partou kinderopvang, “Maar bovenal zorgt het voor een grote glimlach op de gezichten van alle kinderen – en dat is nou precies waarom we onze naam Partou graag verbinden aan de Kids Run! Zo kunnen we nog meer doen om het plezier in bewegen bij kinderen en ouders te stimuleren!“

Aanmelden
Partou Kinderopvang is dit jaar de trotse sponsor van de Kids Run!

Nieuwe website online

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.

Nieuwe website online

Uitslagen vorige edities

De uitslagen van vorige edities zijn nu op een speciale pagina te bekijken. Alle uitslagen vanaf 2008 staan online. Klik op het jaartal en zoek op naam of startnummer.

Bekijk uitslagen
Uitslagen vorige edities