Singelloop Utrecht opent inschrijving en verbindt nieuwe titelsponsor

20-4-2023

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de Lindahl’s Singelloop Utrecht. De oudste stratenloop van Nederland vindt plaats op zondag 1 oktober en is vanaf dit jaar met trots verbonden aan titelsponsor Lindahl’s.

Lees meer
Singelloop Utrecht opent inschrijving en verbindt nieuwe titelsponsor

Bekijk jouw persoonlijke foto's van de Singelloop Utrecht

4-10-2022

De 70ste editie van de Singelloop Utrecht was een groot succes. Bij deze jubileumeditie horen natuurlijk ook mooie foto's. Via Marathon Photos kun je jouw persoonlijke foto's bekijken. 

Lees meer

Groot hardloopfeest tijdens 70e Singelloop Utrecht

2-10-2022

Duizenden sportievelingen genoten van de 70e editie van de Singelloop Utrecht. In de Domstad was het een waar hardloopfeest voor jong en oud. 

Lees meer
Groot hardloopfeest tijdens 70e Singelloop Utrecht

Start Singelloop Utrecht dit jaar op Catharijnesingel

14-9-2022
Zondag 2 oktober 2022

Op 2 oktober starten de 10.000 deelnemers aan de Singelloop Utrecht op de Catharijnesingel. Deze keuze is in goed overleg gemaakt met de gemeente Utrecht. Ook het Moreelsepark wordt een belangrijk onderdeel van het evenement voor onder andere het ophalen van de startnummers en de tassenafgifte.

 

Lees meer
Start Singelloop Utrecht dit jaar op Catharijnesingel

Oudste loper Singelloop: 'Stond als kind al langs de kant'

1-9-2022

Martin Oliemuller is met zijn 80 jaar de oudste deelnemer aan de Singelloop Utrecht. Hij deed al vaak mee aan de oudste stratenloop van Nederland en als het aan hem ligt is de Singelloop van zondag 2 oktober niet de laatste die hij loopt. "Waarom zou ik stoppen? Hardlopen is heerlijk." Lees hier het verhaal van Martin.

Lees meer
Oudste loper Singelloop: 'Stond als kind al langs de kant'

Inschrijving geopend voor jubileumeditie Singelloop Utrecht

22-12-2021

De Singelloop Utrecht vindt – na twee jaar afwezigheid wegens Covid-19 – plaats op zondag 2 oktober 2022. Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 3 oktober 2021 blijven geldig voor de 70e editie.

Lees meer

Jubileumeditie Singelloop Utrecht verplaatst naar 2022

6-9-2021

De op 3 oktober geplande zeventigste editie van de oudste stratenloop van Nederland, de Singelloop Utrecht, is verschoven naar zondag 2 oktober 2022. Dit betekent dat het evenement voor het tweede jaar op rij wordt verplaatst. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer

COVID-19 update

18-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nu nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle jubileumeditie te organiseren op zondag 3 oktober 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer