Mogelijkheden

Medewerker deelnemers

Je deelt startnummers uit aan deelnemers en beantwoordt hun vragen.

Medewerker start

Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.

Medewerker finish

Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.

Medewerker accommodatie

Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.

Medewerker verzorging

Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water uit aan alle deelnemers.

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Singelloop Utrecht te werken?

Utrechts evenement

Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Utrechts hardloopevenement.

Unieke herinnering

Je krijgt een presentje, een unieke herinnering aan de Singelloop Utrecht

Gratis lunchpakket

Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.

Cash Crew Actie

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. De organisatie doet zijn best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens de Singelloop Utrecht? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator via info@singellooputrecht.nl.

Contact vrijwilligers

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen stuur dan een mail naar vrijwilligers@golazo.com. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.