Tiger Balm

Tiger Balm

Tiger Balm is ideaal bij actieve momenten, dus ook bij de Singelloop Utrecht! Tiger Balm is ontstaan vanuit een eigen Oosterse wijsheid; de wens om gezondheid en welzijn te brengen in lichaam en geest. We vinden dat niemand beperkt moet worden in een actief leven door ongemakken zoals vermoeide en stijve spieren en gewrichten. Vanuit deze wijsheid is meer dan 100 jaar geleden de bekende balsem ontwikkeld. Tiger Balm combineert eeuwenoude Aziatische geneeskracht en receptuur met de wereld van nu. Tiger Balm kan worden gebruikt bij vermoeide, stijve of gevoelige spieren na lichamelijke inspanning, maar de balsem is ook goed om te gebruiken voorafgaand aan lichamelijke inspanning om de doorbloeding te bevorderen. Een kleine verpakking met groots effect!
Veel succes bij de voorbereiding en de loop zelf natuurlijk!

Tiger Balm Rood: Tiger Balm kan worden gebruikt bij vermoeide, stijve of gevoelige spieren na lichamelijke inspanning. De balsem kan ook gebruikt worden voorafgaand aan lichamelijke inspanning om de doorbloeding te bevorderen. Bij het aanbrengen geeft de balsem een warmte sensatie. Daarbij is het aan te raden het ingesmeerde deel van de huid af te dekken. Hierdoor blijft de weldadige warmte langer behouden en kunnen bij de rode variant geen onnodige vlekken op kleding ontstaan. Verlicht snel en effectief bij vermoeide en stijve spieren en gewrichten. Gemaakt uit plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën). Balsem verkrijgbaar in de verpakkingen 19 en 30g

Tiger Balm Wit: Tiger Balm kan worden gebruikt bij vermoeide, stijve of gevoelige spieren na lichamelijke inspanning. De balsem kan ook gebruikt worden voorafgaand aan lichamelijke inspanning om de doorbloeding te bevorderen.
Bij het aanbrengen geeft de balsem een warmte sensatie. Daarbij is het aan te raden het ingesmeerde deel van de huid af te dekken. Hierdoor blijft de weldadige warmte langer. Verlicht snel en effectief bij vermoeide en stijve spieren en gewrichten. Gemaakt uit plantaardige bestanddelen (kruiden en oliën). Balsem verkrijgbaar in de verpakkingen 19 en 30g.