Partou

Partou

 

Partou Kinderopvang is ook dit jaar weer de trotse sponsor van de Kids Run! Bij Partou zijn we ons bewust van de voordelen én vooral het plezier wat samen bewegen met zich meebrengt. Bewegen is gezond voor iedereen – van jong tot oud en zorgt voor een goede conditie. Door bewegen komt het leren ten goede; kinderen kunnen zich beter focussen, sneller switchen tussen leertaken en het lukt ze beter om verbanden te leggen.

Vestigingsmanager Ellen: “Bij Partou Kinderopvang staan naar buiten gaan en bewegen als speerpunten op de activiteitenprogramma’s. Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties gaan we iedere dag naar buiten en laten we de kinderen klimmen, klauteren, rennen, springen en kennis maken met verschillende sporten.”

Over Partou

Partou biedt kinderopvang in ruim 400 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.

We zijn een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland en kunnen met trots zeggen dat we enorm veel ervaring met kinderen hebben. Wat wij belangrijk vinden? Vriendschap, persoonlijke aandacht, plezier en kwaliteit! Voor meer informatie klik hier.