Al 85 jaar het icoon van de Utrechtse maakindustrie
Nedal Aluminium heeft een rijke geschiedenis als toonaangevende leverancier van aluminium  producten. Sinds de oprichting in 1938 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een belangrijke speler  in de aluminium industrie, met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Voor de  toekomst blijft Nedal zich richten op het ontwikkelen van nieuwe en betere producten, het  verbeteren van productieprocessen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het  bedrijf is vastbesloten om een leidende rol te blijven spelen in de aluminium industrie en om haar  klanten te voorzien van de best mogelijke producten en diensten. Nedal is niet meer weg te  denken uit het straatbeeld en ziet in de toekomst zich graag op elke straat, in elke wijk, in elke  stad of dorp terug.

Werken bij Nedal
Werken bij Nedal Aluminium betekent werken voor een toonaangevend Nederlands bedrijf dat  gespecialiseerd is in de productie en distributie van hoogwaardige aluminiumproducten. Als  werknemer maak je deel uit van een team van professionals die zich inzetten voor kwaliteit,  innovatie en duurzaamheid. Of je nu werkt op de productievloer, in de technische dienst,  in sales of op het hoofdkantoor, bij Nedal krijg je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen en  bij te dragen aan de groei en het succes van het bedrijf.Nedal brengt verlichting
Vroeger stonden me met een verfrissing stand langs het parcours van de Utrechtse Marathon,  toen brachten we verlichting aan nachtelijk Utrecht met de Nightrun en nu staan we langs de kant  te juichen dat mensen de Singelloop gelopen hebben.

 Als lokaal bedrijf vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij onze gemeenschap en de  Singelloop is daar een fantastisch voorbeeld van. Het evenement brengt jaarlijks duizenden  mensen samen om te genieten van sport, gezondheid en saamhorigheid. Bij Nedal Aluminium  staan deze waarden ook hoog in het vaandel. Daarom zijn we verheugd om ons steentje bij te  dragen aan dit mooie evenement en alle deelnemers aan te moedigen om het beste uit zichzelf te  halen!