1. Gezelligheid in Utrecht

Wat de Singelloop zo gezellig maakt

Dit is wat de Singelloop Utrecht zo mooi maakt. Een sfeervolle stad en authentieke singels. Ieder jaar worden op diverse plekken langs het parcours 'de gezelligste' plekken gecreëerd door middel van entertainment. 

2. Feestelijk onthaal laatste loper

Omdat iedereen een winnaar is

Omdat bij de Singelloop Utrecht iedereen een winnaar is hebben we voor de laatste loper een feestelijk onthaal. Samen met vrijwilligers wachten we met confetti en bijpassende muziek. Mooi om te zien dat ook deelnemers verzamelden om hem aan te moedigen. Blijf komende editie dus zeker tot het einde om de laatste lopers te ontvangen. 

3. Gezellig voor jong & oud

Samen met jouw 'coach'

Samen met jouw coach ga je de uitdaging aan. Gezellig hand in hand naar de finish, waar jouw supporters je staan op te wachten. Schreeuwend en vol aanmoedigingen kom jij over de streep. Yes, weer een medaille! 

4. Samen sterk

Met 10.000 singel lopers

Samen met 11.000 singel lopers wordt het oudste, snelste en gezelligste parcours afgelegd. Hét loopevenement van Utrecht! Na afloop wacht een echte Singelloop-medaille.

5. Selfie

Opgepast voor alle selfies!

Het Moreelseparkis de ontmoetingsplek voor alle lopers. Hier vind je onze helpdesk, catering en kleedgelegenheid met toiletten. Let op voor de selfie makende hardlopers op het terrein. 

6. Duimpjes omhoog

Het gezelligste loopevenement door de Singelloopers

Vele PR's worden tijdens de Singelloop van Utrecht verbroken. Mede dankzij de aanmoedigingen en de gezelligheid langs de singels van Utrecht! Wil jij nog een keer je oude PR op de 10 km verbreken? Markeer 6 oktober 2019 in je agenda. 

7. Omdat we van de singels geen genoeg krijgen

Only in Utrecht

Het parcours van de Singelloop langs de vele singels die Utrecht rijk is. Dat levert prachtige plaatjes zoals deze op. In de verte de lopers, op de voorgrond het water en de bomen. Only in Utrecht.

8. Tot ziens in Utrecht!

Dwars door de Domstad

Hardlopen en genieten van de Utrechtse binnenstad, wat wil je nog meer? Het parcours loopt dwars door de stad, langs alle mooie plekjes die de Domstad rijk is. We hopen dat jij er komende editie, zondag 6 oktober, ook bij bent. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste informatie.


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer