Parcoursen

Parcoursen

Bekijk hieronder de parcourskaarten van de Singelloop Utrecht 2019. Voor alle afstanden een eigen kaart voorzien van start-finish, km-punten, muziekpunten en verzorgingsposten. De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. We kijken er naar uit om jullie bij twee echte Utrechtse locaties te ontvangen: het Wilhelminapark en de Maliebaan. 


10 km Singelloop

Het parcours van 10 km Singelloop brengt jou door de prachtige Utrechtse binnenstad en langs de authentieke singels. Van de start op de statige Maliebaan tot de finish in het monumentale Wilheminapark laat de Domstad zich van haar mooiste kant zien. Het parcours kent weinig hoogte verschillen, is volledige verhard en verkeersvrij. Jaarlijks worden er op dit parcours vele PR's gelopen. Hier spelen de aanmoedigingen van de duizenden toeschouwers een belangrijke rol in. Overal staan mensen langs het parcours en wordt muziek gemaakt. Een ervaring die je als loper meegemaakt moet hebben.

Open parcours 10 KM 2019

5 km Singelloop gepresenteerd door AD

De 5 km Singelloop biedt een prachtig parcours door de binnenstad. Loop gezellig met familie, vrienden en collega’s om te genieten van de unieke sfeer en de prachtige Utrechtse stad. Deze afstand start op de Maliebaan en finisht in het Wilhelminapark. Een echte Singelloop ervaring. Het parcours kent weinig hoogte verschillen, is volledige verhard en verkeersvrij. 

Open parcours 5 KM 2019

Partou Kids Run 2,5 km

Dit is de perfecte afstand voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Snelheidsduivels en zij die gezellig willen meelopen. Een mooie loop over het officiële Singelloop parcours. Start en finish ligt aan de voet van het Wilheminapark. Na afloop wacht een welverdiende medaille en een flesje AA Drink Iso-Lemon.

Open parcours 2,5KM 2019

Partou Kids Run 1 km

Voor de jongste sportievelingen is de Partou Kids Run 1 km een mooi begin. Speciaal voor kinderen (van 4 t/m 8 jaar) waarbij tijdens deze loop één volwassene (met coach-nummer) mag meelopen. Dit kan papa, mama, kennis of vriend zijn. Zo lopen de kinderen niet alleen. Alle deelnemers ontvangen na afloop een echte Singelloop-medaille. Start en finish is gelegen aan de voet van het Wilhelminapark. 

Open parcours 1KM 2019