Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Kom in actie!

Regel zelf je startbewijs via Singelloop Utrecht en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina aan

Bedrijven

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Lindahl's Singelloop Utrecht en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega's uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf. 

Meer informatie

Onderzoek

Zet een extra stap en kom in actie voor beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!


Kom in actie!

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer