Programma | Partou Kids Runs

2 oktober 2022
Tijd Activiteit Locatie
09.30 - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Moreelsepark
11.15 uur Start Partou Kids Run 1 km (4 t/m 8 jaar) Catharijnesingel
11.45 uur Start Partou Kids Run 2,5 km (8 t/m 12 jaar) Catharijnesingel
12.15 uur Prijsuitreiking Kids Runs Moreelsepark

Programma | Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht

2 oktober 2022 | Let op! Zorg dat je 10 minuten voor de start van jouw startwave in het startvak staat.
Tijd Activiteit Locatie
09.30 uur - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Moreelsepark
13.00 uur Start Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht Catharijnesingel
13.00 uur Start startwave 1 Catharijnesingel
13.08 uur Start startwave 2 Catharijnesingel
13.30 uur Prijsuitreiking Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht individueel Moreelsepark
13.45 uur Prijsuitreiking Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht Business Runs Moreelsepark

Programma | 10 km Singelloop Utrecht

2 oktober 2022 | Let op! Zorg dat je 10 minuten voor de start van jouw startwave in het startvak staat.
Tijd Activiteit Locatie
09.30 - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Moreelsepark
14.00 uur Start 10 km Singelloop Utrecht Catharijnesingel
14.00 uur Start startvak A en startwave 1 Catharijnesingel
14.08 uur Start startwave 2 Catharijnesingel
14.16 uur Start startwave 3 Catharijnesingel
14.24 uur Start startwave 4 Catharijnesingel
14.32 uur Start startwave 5 Catharijnesingel
14.45 uur Prijsuitreiking 10 km Singelloop Utrecht individueel Moreelsepark
15.00 uur Overhandiging Cheque KWF Moreelsepark
15.15 uur Prijsuitreiking 10 km Singelloop Utrecht Business Runs Moreelsepark

Parcoursen

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. We kijken er naar uit om jullie bij twee echte Utrechtse locaties te ontvangen: het Moreelseparken de Catharijnesingel. De parcoursen van de 70e editie worden spoedig bekend gemaakt, bekijk hier de parcoursen van 2019.

Parcoursrecords Singelloop Utrecht
Leonard Komon (M) - 26:44 (2010)
Eva Cherono (V) - 30:51 (2019)

Startnummers

Startnummers individuele deelnemers
Heb je je vóór dinsdag 6 september ingeschreven dan krijg je je startnummer thuis opgestuurd. Heb je je ingeschreven op 6 september of later, dan kun je op zondag 2 oktober je startnummer ophalen in het Moreelsepark. Indien je een T-shirt hebt besteld kun je deze op zondag 2 oktober ophalen in het Moreelsepark.

Startpakket Business Runs
Hebben jullie je voor maandag 12 september ingeschreven ontvangen jullie het startnummerpakket in de week voorafgaande aan de Singelloop Utrecht op kantoor. Hebben jullie je ingeschreven op maandag 12 september of later, dan kunnen jullie op zondag 2 oktober het startnummerpakket ophalen in het Moreelsepark. 

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

*De informatie op deze pagina bevat inhoud over de editie van 2022.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 4 september zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 4 september? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zondag 2 oktober: 9:30 en 16:00 uur

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. Let op: wijzigen van startwave is na 4 september niet meer mogelijk in verband met de productie van de startnummers. Je mag wel in een latere startwave starten. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers

*De informatie op deze pagina bevat inhoud over de editie van 2022.

Reisadvies zondag 2 oktober

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Start- en finishlocatie bij het Moreelsepark naast Centraal Station Utrecht en dus gemakkelijk bereikbaar. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Startlocatie
- Catharijnesingel 5 en 10 km
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km

Finishlocatie
- Moreelsepark 5 en 10 km
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km


*De informatie op deze pagina bevat inhoud over de editie van 2022.

Openbaar vervoer

NS
Het evenement vindt plaats in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van de Singelloop Utrecht zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.u-ov.info.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Utrecht gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Utrecht zijn rondom de Singelloop Utrecht niet, of beperkt bereikbaar.

Wij adviseren mensen met de auto te parkeren in parkeergarage Paardenveld (normaal bereikbaar) en parkeergarage Croeselaan (normaal bereikbaar).

Fiets

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties. Op deze pagina vind je een overzicht van alle fietsenstallingen in Utrecht.

Bewoners informatie

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 2 oktober en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. Via onderstaande link zijn de wegafsluitingen en oversteekplaatsen duidelijk zichtbaar. Klik op het oversteek-icoon of op één van de gekleurde lijnen om te zien op welke manier je op deze plaatsen over kunt steken of wat de afsluittijden zijn.

Klik hier voor wegafsluitingen en oversteekplaatsen.

*De informatie op deze pagina bevat inhoud over de editie van 2022.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.