Programma Lindahl's Singelloop Utrecht 2023

1 oktober 2023
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 14.30 Wedstrijdsecretariaat open Park Nieuweroord
09.45 uur Partou Kids Run 1 KM Catharijnesingel
10.15 uur Partou Kids Run 2.5 KM Catharijnesingel
11.00 uur Nedal UBN 5 KM Singelloop Utrecht Croeselaan
12.00 uur Lindahl's 10 KM Singelloop Utrecht Croeselaan

Parcoursen

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Nog nooit had de Lindahl's Singelloop Utrecht zoveel van de Utrechtse Singel in het parcours. Bekijk de parcoursen van de 71e editie.

Parcoursrecords Singelloop Utrecht
Leonard Komon (M) - 26:44 (2010)
Eva Cherono (V) - 30:51 (2019)

Bekijk de gedetailleerde parcoursen
Lindahl's 10 km Singelloop Utrecht


Het parcours van de Lindahl's 10KM Singelloop Utrecht is officieel nagemeten.

Bekijk hier de parcourskaart uitvergroot

Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht

 

Het parcours van de Nedal/UBN 5KM Singelloop Utrecht is officieel nagemeten.

Bekijk hier de parcourskaart uitvergroot

Partou Kids Run 1 km

Event terrein

Het event terrein van de Lindahl's Singelloop Utrecht bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Het ophalen van de startnummers, de tassenafgifte en het medaille graveren is in Park Nieuweroord. De start van de Partou Kids Runs is op de Catharijnesingel. De start van de Nedal UBN 5 KM en de Lindahl's 10 KM is op de Jan van Foreestraat (Croeselaan). 

De finish van alle afstanden is op de Catharijnesingel. De prijsuitreikingen, muziek en horeca zijn in het Moreelsepark gelegen aan de Catharijnesingel.

Bekijk het event terrein

Tassenafgifte en spullen

De tassenafgifte bevindt zich op dezelfde locatie als het ophalen van de startnummers. Dit is in Park Nieuweroord. 

Het is niet toegestaan om tassen of rugzakken mee te nemen in de startvakken en/of onbeheerd achter te laten rondom het evenemententerrein of het parcours. Alles wat onbeheerd wordt achtergelaten, wordt verwijderd en weggegooid i.v.m. veiligheid.

Startnummers

Startnummers individuele deelnemers
Heb je je vóór 3 september ingeschreven, dan kun je voor €3,- euro je startnummer laten opsturen. Heb je je ingeschreven op 3 september of later, dan kun je op zondag 1 oktober je startnummer ophalen op het evenemententerrein (Park Nieuweroord). Indien je een T-shirt hebt besteld kun je deze op zondag 1 oktober ophalen ophalen op het evenemententerrein.

Startpakket Business Runs
Hebben jullie je voor 3 september ingeschreven ontvangen jullie het startnummerpakket in de week voorafgaande aan de Lindahl's Singelloop Utrecht op kantoor. Hebben jullie je ingeschreven op 3 september of later, dan kunnen jullie op zondag 1 oktober het startnummerpakket ophalen op het evenemententerrein

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw dashboard en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 3 september zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 3 september? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zondag 1 oktober: 8:00 tot 14:30.

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. Let op: wijzigen van startwave is na 3 september niet meer mogelijk in verband met de productie van de startnummers. Je mag wel in een latere startwave starten.

Reisadvies zondag 1 oktober

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Start- en finishlocatie bevinden zich op loopafstand van Centraal Station Utrecht en dus gemakkelijk bereikbaar. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Kom je op de fiets? Dan adviseren wij om deze te stallen in de stallingen van Centraal Station Utrecht.

Startlocatie
Croeselaan 5 & 10 KM
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km

Finishlocatie
- Catharijnesingel 5 en 10 km
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km

Openbaar vervoer

NS
Het evenement vindt plaats in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van de Lindahl's Singelloop Utrecht zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.u-ov.info.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Utrecht gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Utrecht zijn rondom de Lindahl's Singelloop Utrecht niet, of beperkt bereikbaar.

Wij adviseren mensen met de auto te parkeren in parkeergarage Croeselaan (normaal bereikbaar) en Hoog Catharijne P5, ingang noordzijde.

Fiets

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties. Op deze pagina vind je een overzicht van alle fietsenstallingen in Utrecht.

Bewoners informatie

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op de dag van het evenement en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. Via onderstaande link zijn de wegafsluitingen en oversteekplaatsen duidelijk zichtbaar. Klik op het oversteek-icoon of op één van de gekleurde lijnen om te zien op welke manier je op deze plaatsen over kunt steken of wat de afsluittijden zijn.

Klik hier voor wegafsluitingen en oversteekplaatsen.

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer