Programma | Partou Kids Runs

2 oktober 2022
Tijd Activiteit Locatie
09.30 - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Wilhelminapark
11.15 uur Start Partou Kids Run 1 km (4 t/m 8 jaar) Wilhelminapark
11.45 uur Start Partou Kids Run 2,5 km (8 t/m 12 jaar) Wilhelminapark
12.15 uur Prijsuitreiking Partou Kids Runs Wilhelminapark

Programma | Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht

2 oktober 2022
Tijd Activiteit Locatie
09.30 uur - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Wilhelminapark
13.00 uur Start Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht wave 1 en 2 Maliebaan
13.45 uur Prijsuitreiking Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht individueel Wilhelminapark
13.45 uur Prijsuitreiking Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht Business Runs Wilhelminapark

Programma | 10 km Singelloop Utrecht

2 oktober 2022
Tijd Activiteit Locatie
09.30 - 16.00 uur Wedstrijdsecretariaat open Wilhelminapark
14.00 uur Start 10 km Singelloop Utrecht Maliebaan
13.50 uur Sluiting startwave A Maliebaan
13.50 uur Sluiting startvak A en startwave 1 Maliebaan
14.00 uur Sluiting startwave 2 Maliebaan
14.10 uur Sluiting startwave 3 Maliebaan
14.18 uur Sluiting startwave 4 Maliebaan
14.28 uur Sluiting startwave 5 Maliebaan
14.45 uur Prijsuitreiking 10 km Singelloop Utrecht individueel Wilhelminapark
15.00 uur Overhandiging Cheque KWF Wilhelminapark
15.15 uur Prijsuitreiking 10 km Singelloop Utrecht Business Runs Wilhelminapark

Parcoursen

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Geniet van de authentieke singels en Utrechtse binnenstad. We kijken er naar uit om jullie bij twee echte Utrechtse locaties te ontvangen: het Wilhelminapark en de Maliebaan. De parcoursen van de 70e editie worden spoedig bekend gemaakt. 

Parcoursrecords Singelloop Utrecht
Leonard Komon (M) - 26:44 (2010)
Eva Cherono (V) - 30:51 (2019)

10 km Singelloop Utrecht
Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht
Partou Kids Run 2,5 km

Startnummers

Startnummers individuele deelnemers
Heb je je voor maandag 5 september ingeschreven ontvang je je startnummer in de week voorafgaande aan de Singelloop Utrecht thuisgestuurd. Heb je je ingeschreven op maandag 5 september of later kun je op zondag 2 oktober je startnummer ophalen in het Wilhelminapark. Indien je een T-shirt hebt besteld kun je deze op zondag 3 oktober ophalen in het Wilhelminapark.

Startpakket Business Runs
Hebben jullie je voor maandag 5 september ingeschreven ontvangen jullie het startnummerpakket in de week voorafgaande aan de Singelloop Utrecht op kantoor. Hebben jullie je ingeschreven op maandag 5 september of later kunnen jullie op zondag 2 oktober het startnummerpakket ophalen in het Wilhelminapark. 

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 4 september zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 4 september? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zondag 2 oktober: 9:30 en 16:00 uur

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. Let op: wijzigen van startwave is na 4 september niet meer mogelijk in verband met de productie van de startnummers. Je mag wel in een latere startwave starten. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers

Reisadvies zondag 2 oktober

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Maliebaan is uitstekend bereikbaar en is gelegen vlakbij de start- en finishlocaties. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Startlocatie
- Maliebaan 5 en 10 km
- Wilhelminapark 1 en 2.5 km

Finishlocatie
- Wilhelminapark

Openbaar vervoer

NS
Het evenement vindt plaats in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van de Singelloop Utrecht zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.u-ov.info.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Utrecht gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Utrecht zijn rondom de Singelloop Utrecht niet, of beperkt bereikbaar. In de aanloop naar het evenement plaatsen we een overzicht met parkeergarages die bereikbaar zijn. 

Hieronder staat een overzicht van de bereikbaarheid van alle parkeergarages in Utrecht in 2019)
Q-PARK STADION GALGENWAARD
Deelnemers en toeschouwer van de Singelloop Utrecht hebben de mogelijkheid om op 3 oktober te parkeren in Q-Park bij Stadion Galgenwaard. 

BEREIKBAARHEID HOOG CATHERIJNE
Parkeergarage P1, P2, P3, P4 Hoog Catharijne en P5 Vredenburg Bovenstaande parkeergarages zijn alleen bereikbaar via de Noordelijke kant (Daalsetunnel, Amsterdamse Straatweg). Bij het uitrijden van de parkeergarage is er door middel van borden een omleidingsroute aangegeven.

De volgende parkeergarages zijn op de dag van het evenement niet bereikbaar:
• Parkeergarage La Vie 13.30 – 16.00 uur
• Parkeergarage Paardenveld 13.30 – 16.00 uur
• Parkeergarage Springweg 12.30 t/m 17.00 uur
• Parkeergarage Grifthoek 13:30 – 17:00 uur
• Parkeergarage Kruisstraat 12:30 – 17:00 uur

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Fiets

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties. Op deze pagina vind je een overzicht van alle fietsenstallingen in Utrecht.

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 3 oktober en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. De wegafsluitingen en oversteekplaatsen worden in aanloop van het evenement gepubliceerd. 

Bekijk hieronder de afsluitingen van editie 2019
Bekijk hier de wegafsluitingen.
Bekijk hier de afsluittijden.
Bekijk hier de oversteekplaatsen.
Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Singelloop Utrecht schuift door naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zondag 2 oktober 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de zeventigste editie in 2022.

Lees meer