Bereikbaarheid en bewoners informatie

Advies zondag 1 oktober

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of per fiets te reizen. Utrecht Centraal Station is bereikbaar en is gelegen vlakbij de startlocatie en de finish. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn in de stad.

Startlocatie
Croeselaan 5 & 10 KM
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km

Finishlocatie
- Catharijnesingel 5 en 10 km
- Catharijnesingel 1 en 2.5 km

Vervoersmiddelen

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op de dag van het evenement en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip. Via onderstaande links zie je de oversteekplaatsen voor fietsers & voetgangers en de afsluittijden per gebied.

Oversteekplaatsen fietsen en voetgangers.

Afsluittijden.

Openbaar vervoer

NS
Het evenement vindt plaats in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het trein- en busstation. Vanwege de grootschaligheid van de Lindahl's Singelloop Utrecht zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van het evenement zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Om goed voorbereid op weg te gaan, plan je reis op www.u-ov.info.

Fiets

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Je kunt jouw fiets stallen op de daarvoor aangewezen locaties. Op deze pagina vind je een overzicht van alle fietsenstallingen in Utrecht.

Wil je weten waar je tijdens de Lindahl's Singelloop Utrecht kunt oversteken? Klik op onderstaande link.

Oversteekplaatsen fietsen en voetgangers.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Utrecht gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom het centrum van Utrecht zijn rondom de Lindahl's Singelloop Utrecht niet, of beperkt bereikbaar.

Wij adviseren mensen met de auto te parkeren in parkeergarage Croeselaan (normaal bereikbaar) en Hoog Catharijne P5, ingang noordzijde.

Parcoursen

De parcoursen van de Lindahl's Singelloop Utrecht zijn bekend. Bekijk de gedetailleerde parcourskaarten voor alle informatie. Via onderstaande button zie je ook wat de afsluittijden en oversteekplaatsen zijn gedurende het evenement.

Bekijk de gedetailleerde parcoursen
Lindahl's 10 km Singelloop Utrecht


Het parcours van de Lindahl's 10KM Singelloop Utrecht is officieel nagemeten.

Bekijk hier de parcourskaart uitvergroot

Nedal UBN 5 km Singelloop Utrecht

 

Het parcours van de Nedal/UBN 5KM Singelloop Utrecht is officieel nagemeten.

Bekijk hier de parcourskaart uitvergroot

Partou Kids Run 1 km

De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Lindahl's Singelloop Utrecht

Lees meer