Info


10 km Singelloop

Start: Maliebaan

Veruit de meest populaire afstand met de start op de befaamde Maliebaan en finish in het monumentale Wilhelminapark. Vlakke parcours voert door de prachtige binnenstad en langs de authentieke singels.

Lees meer

5 km Singelloop gepresenteerd door AD

Start: Maliebaan

De perfecte afstand voor een sfeervolle loop door de Utrechtse binnenstad en langs de authentieke singels. Start op de befaamde Maliebaan en finish in het monumentale Wilhelminapark. Loop gezellig met vrienden, familie en collega’s.

Lees meer

Business Runs

Start: Maliebaan

De Business Runs van de Singelloop Utrecht is de gelegenheid om samen met collega’s en relaties te genieten van sportiviteit, gezelligheid, vitaliteit en business. Een Business team neemt deel aan de 10 km of 5 km Singelloop  en wordt ontvangen in de Business Run tent in het Wilhelminapark.

Lees meer

Partou Kids Run 2,5 km

Start: Wilhelminapark

Een mooie uitdaging voor kinderen van 8 t/m 12 jaar met start en finish aan de voet van het sfeervolle Wilhelminapark. Het parcours volgt de officiële Singelloop Utrecht route en na de finish wacht een echte Singelloop-medaille.

Lees meer

Partou Kids Run 1 km

Start: Wilhelminapark

Deze afstand is speciaal voor de jongste sportievelingen. Kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn van harte welkom en tijdens deze loop mag één volwassene (met coach-nummer) meelopen.

Lees meer

Parcoursen


Met trots de oudste stratenloop van Nederland

Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland. De eerste editie vond plaats in 1925. In 1928 waren er slechts 37 deelnemers. Langs het parcours maar liefst 100.000 man publiek. De start was destijds op het Smakkelaarsveld in Utrecht. De binnenstad van Utrecht vormt jaarlijks het prachtige decor voor toeschouwers om de lopers aan te moedigen. Beelden zoals aan de rechterzijde tonen de historische waarde van het evenement.

Lees meer
Historie

Programma


Kom jij helpen?

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Singelloop Utrecht. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Binnenkort volgt meer informatie.

Vrijwilligers