Deelnemen


10 km Singelloop

De traditionele afstand van 10 km staat sinds 2010 te boek als snelste ter wereld. De start is op de statige Maliebaan en finish in het sfeervolle Wilhelminapark. Het parcours voert lopers door de Utrechtse binnenstad en langs de authentieke singels. Een beleving die je als loper niet snel vergeet. Deze afstand is veruit het meest populair.

 

 

5 km Singelloop

De 5 km Singelloop gepresenteerd door AD biedt een prachtig parcours door de binnenstad. Loop gezellig met familie, vrienden en collega’s om te genieten van de unieke sfeer en de Utrechtse stad. Deze afstand start op de Maliebaan en finisht in het Wilhelminapark. Een echte Singelloop ervaring.

Business Runs

De Business Runs van de Singelloop is de sportieve en gezellige gelegenheid met collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen in het Wilhelminapark. Het maken van een teamfoto en nagenieten op het Business Runs terras horen er allemaal bij.

 


Partou Kids Run 2,5 km

Voor de jonge sportievelingen is de Partou Kids Run 2,5 km een mooie loop over het officiële Singelloop parcours. De perfecte afstand voor kinderen van 8 t/m 12 jaar met start en finish in het Wilhelminapark. Alle deelnemers ontvangen na afloop een echte Singelloop medaille om op school te laten zien.

Partou Kids Run 1 km

Start: 11.30 uur

Voor de jongste sportievelingen is de Partou Kids Run 1 km een mooi begin. Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar) waarbij tijdens deze loop één volwassene (met coach-nummer) mag meelopen. Alle deelnemers ontvangen na afloop een echte Singelloop-medaille.