Vrijwilligers

Mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers is het grootste en leukste evenement van Utrecht altijd een groot succes en een waanzinnig leuk Utrechts feest! 

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Singelloop Utrecht. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van AA Drink of water worden voorzien.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een onlinecursus aangeboden waarbij je je certificaat moet halen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en kan eventueel ook bij andere evenementen ingezet worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Singelloop Utrecht, maar welke functie past nu het beste bij je?

Lees hier meer over de taken.

Crew Cash Actie verenigingen en scoutinggroepen
Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. De organisatie doet zijn best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Meer informatie over aanmelden van groepen kun je hier vinden. 

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Singelloop Utrecht te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Utrechts evenement.
  • Je krijgt een uniek shirt van de Singelloop Utrecht
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/ thee/ limonade op de dag van het evenement.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zondag 1 oktober 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens de Singelloop Utrecht? Bekijk dan snel de aandachtspunten  en meld je hier aan! Bij vragen kun je contact opnemen met: vrijwilligers.utrecht@golazo.com 

Bhsingellooputrechtlowres151

AD Runner's World Magazine