Sta goed voorbereid aan de start

Doe mee met de hardloopcursus ter voorbereiding op dit gezellige en grootste Utrechtse hardloopevenement. Zowel absolute beginners als gevorderde lopers zijn welkom bij de hardloopcursus die Hardloopcentrum Aart Stigter organiseert.

In zes weken krijg je training van enthousiaste hardlooptrainers, die ooit zelf als beginner zijn gestart en als geen ander weten wat jij wilt! Na de cursus ben je in staat minimaal 5 km achter elkaar hard te lopen en weet je veel meer over looptechniek, hartslag en verantwoorde trainingsopbouw. Loop je nu al gemakkelijk vijf kilometer of meer dan kan je meedoen met de cursus voor gevorderde lopers die trainen voor de 10 km Singelloop.

Kortom iedereen kan meedoen!

Waar en wanneer begint de cursus?
De cursus start woensdagavond 23 augustus om 18.30 uur. Iedere training duurt ongeveer 75 minuten, inclusief uitgebreide warming-up, techniek training en cooling-down. Als je verhinderd bent mag je tijdens de cursus ook switchen naar één van de andere trainingsmomenten. Er wordt gestart vanuit de hardloopspeciaalzaak Runnersworld Utrecht (stadion Galgenwaard). De trainingen vinden plaats in het nabijgelegen park of in het bos van Amelisweerd.

Tarief: € 47,50

Inbegrepen:

  • Zes weken training voor 5 of 10 kilometer
  • Hardloopschema’s voor 5 of 10 kilometer
  • Kortingsbon Runnersworld Utrecht t.w.v. € 17,50
  • Helpdesk voor persoonlijk advies

Redenen genoeg om je aan te melden!

Aanmelden kan tot 21 augustus via www.hardlopenisleuk.nl

Meer informatie?
Neem contact met ons op via info@hardloopcentrumaartstigter.nl of 088-7866464

AD Runner's World Magazine