Ga terug

Drie deelnemers krijgen de unieke mogelijkheid om te starten achter de internationale topatleten

06 september 2017

Het parcours van de Singelloop Utrecht staat sinds 2010 te boek als de snelste 10 km ter wereld. Leonard Komon liep op razendsnelle parcours door de Utrechtse binnenstad een tijd van 26 minuten en 44 seconden. Om deelnemers de spanning en het voordeel van vooraan starten te laten ervaren biedt de organisatie van het grootste loopevenement van Utrecht drie gelukkige lopers de mogelijkheid om achter het vak van de internationale topatleten te starten. 

Deelnemers die kans willen maken om te starten in het vak van de wedstrijdlopers dienen op Facebook in de reacties hun huidige PR, verwachte tijd en motivatie te delen. Uit alle inzendingen worden drie gelukkige winnaars gekozen. Deelnemers dienen te zijn ingeschreven. Alle inzendingen worden gelijk behandeld en inzenden is mogelijk t/m zondag 17 september.

Roemrijke historie

De Singelloop Utrecht kent een prachtige historie met internationale toptijden. Het parcours langs de Utrechtse singels staat maar liefst tweemaal genoteerd in de lijst met snelste 10 km tijden ter wereld. Atleten van over de hele wereld komen graag naar Utrecht om te genieten van de entourage en een snelle tijd te lopen. De start is op de befaamde Maliebaan en de finish in het monumentale Wilhelminapark. 10.000 enthousiaste lopers doen mee aan de Singelloop 10 km, 5 km en de Chiquita Kids Runs 2 km en 1 km.

AD Runner's World Magazine